Prohledat tento blog

pátek 24. března 2017

Motýlci a ptáci

Nová challenge na Double D Challenges je na téma létání. 


Z možností, které se nabízely, jsem využila motýlky na přání pro moji dlouholetou kamarádku, která brzy oslaví významné životní jubileum. Mým cílem bylo vytvořit přání s přírodními motivy, romantické, zdobené, ale ne příliš. Vybrala jsem si sadu papírů Nature´s Gallery od Papermania a opět jsem udělala stojánkové přání. 



Tato sada papírů mne opravdu inspirovala a proto jsem ji použila i na další přání, které je pro The Male Room - tématem je použití dřeva. To jsem získala embosováním hnědého papíru, který jsem dala jako podklad pro obrázek ptáků 3D.







Děkuji Vám za návštěvu na mém blogu.









6 komentářů:

  1. Great 3D look to your birds and the embossed wooden background shows them off really well. Thanks for playing at The Male Room.

    OdpovědětVymazat
  2. These are both just beautiful Martina! Thanks so much for joining in the fun at our Double D ‘Things that Fly’ challenge! We hope you’ll come back often.

    Darlene
    DOUBLE D Challenge Blog
    DAR’S CRAFTY CREATIONS Please stop in for a visit!

    OdpovědětVymazat
  3. Martina, your cards are beautiful! Lovely images and great dimension on them. Thanks for joining the Double D "Things That Fly" Challenge.

    OdpovědětVymazat
  4. Both cards are lovely. I think the embossed background for those lovely layered birds is just fab. Thanks so much for playing along with our Wood stash challenge at The Male Room. Deborah, DT.

    OdpovědětVymazat
  5. For a moment I thought the birds were wood!! The composition goes so well together with all those earthy colors... The dimension you created is staggering with all its lovely layers!! Your little bird tag is just the right finishing touch to your amazing design.. Thank you so much for joining us The Male Room.
    Cyber Hugs,
    Shawna DT

    OdpovědětVymazat