Prohledat tento blog

pondělí 6. března 2017

Steampunk

Steampunk je pro mne lákavé téma a tak jsem  na výzvu The Male Room vytvořila přání z papírů Graphic 45.

Především se mi líbil černo-oranžový papír s hodinovými strojky a jelikož vlastním téměř shodný kovový komponent v mosazném provedení,  hlavní motiv byl jasný. Černý výsek hodin jsem podložila jasnějším papírem, aby černá v černé nezanikla. Doplnila jsem o tyrkysovou (to je jedna z mých nejoblíbenějších barev). Kovové komponenty lepím univerzálním lepidlem Pritt. Chvíli se musí počkat, než uschnout, ale pak drží opravdu velmi dobře. Další komponenty jsem zvolila opět v mosazné barvě - zámek s klíčem, ozubená kola a samozřejmě nezbytné šroubky, které připevňují papírové i kovové doplňky (budu muset doplnit zásoby :-) ). Ptáka i motýla jsem zvolila v černé barvě (jiná mi tam prostě nešla). ale papírový výsek jsem přelepila kovovým motýlem  a také pták má místo křídla ozubené kolečko. Motivem tohoto přání je tedy čas, ale také létání - vždyť motýl, pták i hodinový strojek mají křídla. A létání bylo odjakživa snem  mnoha lidí - proto nápis SEN -Dream. Zdobení se mi možná trochu vymklo z rukou (snad jsem to příliš nepřehnala :-) ), ale velmi mě bavilo  a to je pro mne hlavní. Snad se moje přáníčko bude někomu i líbit.



Díky za návštěvu a za komentáře, které mě vždy moc potěší.

4 komentáře:

  1. Marti, tak tohle se Ti moc povedlo. Barevně i provedením je fakt vymazlené. A mimo to miluji steampunk ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, Soňo. Já ho taky miluji a k tomu ty papíry Graphic 45, to si to fakt užívám. :)

      Vymazat
  2. I think this suits the Steampunk theme beautifully, a GREAT masculine card. Thank you for joining in the Steampunk challenge at The Male Room. Faith DT

    OdpovědětVymazat
  3. Love this easel card! The papers are just fab and I love the metallic embellishments. Sorry to be so late commenting, and thanks so much for playing along with our Steampunk challenge at The Male Room. Deborah, DT.

    OdpovědětVymazat