Prohledat tento blog

sobota 10. února 2018

Flitry

Zajímavý nápad použít flitry na přání přišel z výzvy Double D Challenges, která je moje oblíbená soutěž. 😍 Tentokrát vypadá jejich výzva takto:


Velikonoce se sice ještě neblíží (budou až za téměř dva měsíce),  ale vzhledem k mému zaměstnání účetní budu mít v březnu více práce. Proto už nyní připravuji přání k Velikonocům, která budu rozesílat. Měla jsem v zásobách embosovaný obrázek kuřátka žonglujícího s vajíčky na pergamenovém papíru, který jsem vybarvila a přilepila jsem ho na spodní vrstvu přání. Přání jsem dozdobila perličkami. Flitry jsem vybrala tak, aby barevně ladily s obrázkem - žluté, červené, bílé...




Děkuji Vám za návštěvu na mém blogu a za komentáře.

4 komentáře:

  1. So happy to see you back again Martina! This is ADORABLE! What a great idea! Thanks so much for joining in the fun at our Double D ‘Sequins’ challenge! Good Luck and we hope you’ll come back often.

    Darlene
    DOUBLE D Challenge Blog
    DAR’S CRAFTY CREATIONS Please stop in for a visit!

    OdpovědětVymazat
  2. Fabulous shaker card...so CUTE! Thank you for joining our challenge at Double D!
    Diane DD DT {Nellies Nest}

    OdpovědětVymazat
  3. This is so adorable, Martina! I love shaker cards and this egg shaped one is too cute! Thanks for joining the Double D, "Sequins" Challenge!

    OdpovědětVymazat
  4. Absolutely adore this Ester shaker card. You really rocked this challenge. Thanks so much for joining in the fun at our Double D 'Sequins' challenge!
    Barbara DT member

    OdpovědětVymazat