Prohledat tento blog

pátek 29. června 2018

Pán prstenů

Tento film - Společenstvo prstenu je první z trilogie J.R.R.Tolkiena - Pán prstenů. Milovali ho už moji synové, kteří jsou dnes dospělí a má ho ráda i moje nejmladší dcera. A já samozřejmě také. Přesto ho považuji spíše za "mužský" film.
Synové kdysi sbírali kartičky, které se nalepovaly do alba. Pár mi jich zbylo, proto jsem je použila na přání. Dozdobeno pouze washi páskami a hřebíčky. Přání asi působí trochu ponuře, ale není takový téměř celý film?




Děkuji Vám za návštěvu na mém blogu a za komentáře.

4 komentáře:

  1. I loved these films too, this is a wonderful tribute, Love it. Thank you so much for joining us in our Film Title challenge at The Male Room this week. Looking forward to see you again next challenge.

    Faith The Male Room DT
    Daffodil Cards {My Blog}

    The Male Room
    themaleroomchallengeblog.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  2. Wow, my all time favourite trilogy! Brilliant card featuring scenes from The Fellowship Of The Ring! Thanks so much for playing along at The Male Room Craft Challenge. Good Luck! 😃

    OdpovědětVymazat
  3. Great card for a classic film, thank you for joining us at The male Room.

    OdpovědětVymazat
  4. I think this is fabulous - wonderful take on the challenge. Thanks so much for playing along with our Film Title challenge at The Male Room. Deborah, DT. PS Sorry to be so late commenting!!

    OdpovědětVymazat