Prohledat tento blog

úterý 24. července 2018

Neočekávaná ozdoba


Nová výzva The Male Room požaduje zahrnou neočekávanou položku do našeho tvoření. Dlouho jsem přemýšlela, co bych mohla použít. Nebylo to vůbec jednoduché. Prohrabala jsem svoje zásoby "zvláštních" papírů, obalů atd., až mě napadlo vytvořit sklenici piva a jako pěnu použít obalovou pěnu, kterou mám v zásobě, kdybych balila nějaký balíček. :-) Pivo jsem vytvořila ze zlatého perleťového papíru (když "zlatý mok", tak tedy opravdu zlatý). Sklenice je vytvořena z fólie, kterou používám na shakery. Tu jsem embosovala (bylo to napínavé, zda se to vůbec povede) na Big shotu a vytvořila jsem design obvyklých půllitrů českých hostinců (ale možná se to změnilo, já vlastně pivo ani nepiji :-) ). Přesah fólie je záměr - širší dno a užší boky. Ucho sklenice jsem vytvořila též na Big shotu - vyseknutím dvou koleček vznikl kruh, který jsem dostřihla. Pěna je vytvořena šablonou na mraky a též vyseknuta. Trochu jsem se bála focení, zda ucho bude dobře vidět, když je průsvitné, ale myslím, že jsem jeho lesk  zachytila.






Děkuji Vám za návštěvu na mém blogu a za komentáře.


7 komentářů:

  1. Very effective with your use of the unusual materials.
    Thanks so much for sharing with us at The Male Room.
    Linby x
    DT

    OdpovědětVymazat
  2. What a Super idea for the foam, it looks like foam and the "glass" is also a super idea, great thinking outside the box. Thank you very much for joining us in our Unexpected Item Challenge at The Male Room this week. Looking forward to see you again next challenge.

    Faith The Male Room DT
    Daffodil Cards {My Blog}

    The Male Room
    themaleroomchallengeblog.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  3. Thanks for joining us at CraftyHazenlunt's Patterned Paper Challenge for July and good luck!
    Monica - DT

    OdpovědětVymazat
  4. Wow! This is amazing. I love the way you've built the beer mug from lots of unexpected items! Great take on the challenge. Thanks so much for playing along with our Unexpected Item challenge at The Male Room. Deborah, DT.

    OdpovědětVymazat
  5. What a fantastic glass of beer you made :-)) I like your adorable card.
    Thanks so much for playing along with us at The Male Room.

    OdpovědětVymazat