Prohledat tento blog

středa 26. září 2018

The Great Outdoors

Dostalo se mi té cti, že jako vítězka challenge #90 The Male Room jsem se stala hostující designérkou pro TMR #95 The Great Outdoors. 





Pro mě to byla skutečně výzva, o které jsem musela pár dní přemýšlet. Naštěstí jsem objevila tématické papíry ze sady Adventure Time na Fler.cz. Protože mám velice ráda táboráky, vybrala jsem si táboření jako téma svého přáníčka.

Přání jsem vytvořila trochu atypicky. Slepila jsem dva základy o velikosti 13,5 x 13,5 cm tak, aby vznikl třístranný základ.

Na levou stranu jsem nalepila papír s motivem stanování a táboření.


Pravá přední strana vznikla za pomoci čtvercových vyřezávacích šablon Craftables s prošívaným okrajem. Vysekla jsem pravou stranu základu pouze do poloviny a tak vznikl cíp, totéž jsem udělala s hnědým a zeleným papírem zn. Canson. Menší šablonou jsem vysekla místo pro táborový oheň a nalepila jsem barevné papíry na základ přání.


Pro lepší uzavírání přání jsem použila nalepovací suché zipy.



Tématických papírů jsem si nakoupila více, proto jsem vytvořila ještě jedno outdoorové přání s kompasem.


Děkuji Vám za návštěvu mého blogu a za komentáře.






4 komentáře:

  1. What a great design, just love the fire. Thanks for being a GDT at The Male Room.

    OdpovědětVymazat
  2. Amazing! Love your tents and campfire - just perfect for this theme. Thanks for being such a fabulous Guest Designer at The Male Room

    OdpovědětVymazat
  3. I LOVE your design of the card and the papers are perfect for the challenge. Inspirational work Martina, I'm so glad you are GDT for The Male Room this month, you deserve the honour. Faith DT TMR

    OdpovědětVymazat
  4. Wow!I really adore the layoutof the card. Awesome design and perfect for the outdoor challenge. Thank you so much for guest designing at The Male Room.

    OdpovědětVymazat