Prohledat tento blog

sobota 23. března 2019

Přání pro kutila




Přání do challenge TMR jsem vytvořila z papíru s designem dřeva z kolekce My Botanic Garden od Studio Light. Většina papírů z této kolekce je sice hodně romantická, ale jak vidět, dá se použít i na přání pro praktického muže. Výseky jsem jako obvykle zakoupila na Fleru. Líbí se mi méně obvyklé tvary přání, zde jsem pouze usekla horní rohy papíru a vznikla tak bedýnka na nářadí. Prostřední oválek jsem ale vysekla pouze na designovém papíru, bála jsem se totiž, že by můj Big Shot nezvládl naráz 4 vrstvy poměrně silného papíru. Použití kovových doplňků - hřebíků a šroubů - považuji za nezbytné, když se jedná o přání pro kutila. 😊


                                      Děkuji Vám za návštěvu na mém blogu a za komentáře.

3 komentáře:

  1. I'm taking a short break from TMR DT, but had to come and say what a wonderful card. I also like the shape you have made.
    Faith x

    OdpovědětVymazat
  2. Oh brilliant! Love this tool box card, just perfect for this challenge. Thanks for playing at The Male Room, hope to see you joining in with future challenges too.

    OdpovědětVymazat
  3. What a great masculine card! Thanks for sharing your work with The Male Room. I hope you'll be inspired by our next challenge too!
    Regards,
    Maja DT
    My blog: Rilcek in Kljuncek

    OdpovědětVymazat