Prohledat tento blog

pondělí 1. července 2019

Vánoční krabička

Ahoj! Nové výzvy Christmas Crafts All Year Round na měsíc červenec s tématem - Dárky (ne přání) se účastním poprvé jako člen DT. Zvu Vás tedy k tvoření na toto zajímavé téma.



Připravila jsem pro Vás návod na malou krabičku. Sama jsem několik těchto krabiček vytvořila o minulých Vánocích pro své kolegy v práci a vložila jsem do nich maličké čokolády. Díky vánočnímu  ozdobení krabičky tak i maličký dárek může vypadat svátečně.




Použila jsem papír o rozměrech 10 cm x 20 cm. Na cvičném oranžovém papíru vidíte přerušovanou čárou znázorněné přehyby. Nejprve tedy přehneme papír na polovinu, dále si určíme středy kratších stran a vytvoříme tak dva trojúhelníky. Jak vidíte, rýhovala jsem jednoduše na řezačce, ale lze použít i jiný způsob.



Zde vidíte přehnutý papír z obou stran.


Dále jsem přehnula papír na polovinu a udělala jsem značku 2 cm od bočních okrajů (viz oranžový papír). Dírky do papíru jsem vytvořila obyčejnou kancelářskou děrovačkou, ale vy můžete použít i cokoliv jiného. Na dalším fotu již máme papír připravený ke skládání krabičky.

Papír přehneme opět na polovinu a boční strany jednoho konce vložíme doprostřed (dle fota). Dírkami protáhneme ozdobnou stuhu či provázek a zdobíme dle vlastní fantazie.




Finální výrobek:


Děkuji za návštěvu na mém blogu a přijměte pozvání do naší challenge.

3 komentáře:

  1. WOW! Martina, this is very beautiful and the tutorial is perfect to follow. Thank you.
    Faith x

    OdpovědětVymazat
  2. Beautiful!!! And thanks for the instructions on how to make it! I think I'll have to try it!!

    OdpovědětVymazat
  3. Beautiful box. Thank you for the wonderful tutorial. Love the pretty paper you used :-)
    Have a wonderful day.
    ♥ Lena
    Lena’s Creations

    OdpovědětVymazat