Prohledat tento blog

pátek 9. března 2018

Šedé svatební přání

Březen před 31 lety byl pro mne měsícem svatebním. Navíc, jak je vidno, jmenuji se šedivá - čili gray. Nutně tedy musí být šedá či šedivá barva moje oblíbená. 😂 Asi také proto jsem se nyní rozhodla vytvořit svatební přání. Použila jsem štítek s narazítkovaným textem od Kety: Milovat a milován býti je největší štěstí na světě - od J. W. Goetha. Ten jsem umístila kolečko z metalické šedé čtvrtky a to na bílou strukturovanou čtvrtku. Ozdoby - bílé růže, stříbrné pestíky a samolepící perličky jsem doplnila výseky bílých lístků a šedo-bílou mašličkou. Vše je vlastně zcela jednoduché...






Děkuji Vám za návštěvu na mém blogu a komentáře.

3 komentáře:

  1. Oooh I love your striped background paper and all of your beautiful die cuts. Your cluster of flowers and foliage are so pretty! Thanks so much for playing along with us at The Double D Challenge Blog, When Skies Are Gray, Donna, DT Member.

    OdpovědětVymazat
  2. Oh Martina this is just gorgeous! What a lovely design ... just beautiful! Thanks so much for joining in the fun at our Double D ‘Skies are Gray’ challenge! Good Luck and we hope you’ll come back often.

    Darlene
    DOUBLE D Challenge Blog
    DAR’S CRAFTY CREATIONS Please stop in for a visit!

    OdpovědětVymazat
  3. Stunning card with gorgeous details..love it! Thank you for joining our challenge at Double D!
    Diane DD DT {Nellies Nest}

    OdpovědětVymazat