Prohledat tento blog

sobota 7. září 2019

Motýlí přání

 Dnes píši svůj třetí blog a uvědomila jsem si, že cardmaking je opravdu zajímavý koníček - vložila jsem přání vánoční, pozimní a nyní spíše letní - s motýlky. Zajímavé, jak člověk může v několika soutěžích obsáhnout hned několik ročních období.

Na toto přání jsem použila zakoupený výsek motýlů a jejich obrysů. Motýli jsem přetiskla textovým razítkem od Aladine - jednou jsem udělala horké embosování zlatým práškem Rangers, podruhé bílým (který není moc vidět, ale maličko přece). Vlepila jsem motýlky, dozdobila bílými perličkami, zlatou lepicí páskou (zakoupená s celou sadou barev v Levných knihách - obchodu, kde se dají objevit poklady k tvoření za pár korun)  a celé přání jsem podlepila zlatým kartonem. Modrý papír, který jsem použila, je ze sady Silent Night. Tak nevím, jestli moji motýlci nakonec nejsou také vánoční :-) . Ale opravdu ne, u nás je v zimě sníh a motýli nelítají. ;-)








 S přáním vstupuji do soutěže:


http://daranddiane.blogspot.com/2019/09/featured-challenge.html

Děkuji Vám za návštěvu na mém blogu a za komentáře.

4 komentáře:

  1. Very pretty and elegant card!! Thank you for joining our challenge at Double D!
    Diane DD DT {Nellies Nest}

    OdpovědětVymazat
  2. Such a beautiful design! Thanks so much for joining in the fun at our Double D ‘FEATURED’ challenge! Good Luck and we hope you’ll come back often.

    Darlene
    DOUBLE D Challenge Blog
    DAR’S CRAFTY CREATIONS Please stop in for a visit!

    OdpovědětVymazat
  3. WOW,. Love this. Stunningly created, loving the gorgeous colours ,.and many thanks for joining in our "FEATURED" challenge. Thanks for your entry and good luck in the draw @ DOUBLE D
    {aNNie}Designer for Double D challenges
    [aussie aNNie blog] ♥ ♥

    OdpovědětVymazat
  4. OH! this is so beautiful Martina, I love the design and those gorgeous butterflies.
    Faith x

    OdpovědětVymazat