Prohledat tento blog

čtvrtek 21. listopadu 2019

Vánoční styl


Jaký je můj vánoční styl - tak se ptají dámy DT na Double D. Takže pro mě je na prvním místě určitě vintage styl a to nejen na Vánoce. Koupila jsem si krásnou sadu Joy of to the World od Graphic 45. Jestli máte rádi anděli, podívejte se po ní, protože je opravdu nádherná. Obrázek jsem vystřihla, podložila károvaným papírem ze stejné sady, doplnila jsem výseky cesmíny ze sady Sizzix, smrkových větviček a jmelí (výrobce už nevím). Doufám, že s tímto přáním udělám někomu na Vánoce skutečnou radost, jak se píše v názvu. :-)


S přáním vstupuji do soutěží:




Děkuji Vám za návštěvu na mém blogu a za komentáře.

7 komentářů:

  1. Martina, it's always so lovely to see your cards at Double D. You do such a beautiful job with them. Thank you so much for sharing this stunning beauty with us and for sharing your Christmas style!

    OdpovědětVymazat
  2. Another beautiful card. Love your vintage design.

    OdpovědětVymazat
  3. Beautiful card!! Thank you for joining our challenge at Double D!
    Diane DD DT {Nellies Nest}

    OdpovědětVymazat
  4. Oh Martina this is just stunning! I LOVE it!! Great job! Thanks so much for joining in the fun at our Double D ‘ Christmas Style’ challenge! Good Luck and we hope you’ll come back often.
    Darlene
    DOUBLE D Challenge Blog
    DAR’S CRAFTY CREATIONS Please stop in for a visit!

    OdpovědětVymazat
  5. Such a lovely card, I love the vintage look. Great take on the Mood Board, thanks so much for playing along with us over at the Double D Challenge. Hope we see you back again soon!!
    Judy~ DD DT
    {Judy's Happy Place} Stop by and see me!!!!


    OdpovědětVymazat
  6. Wow, Martina, what a beautiful vintage Christmas card! Thanks for joining in at The Holly and Ivy Christmas Challenge!

    love Mags B x

    OdpovědětVymazat